Doe mee

niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Stichting Leergeld Roermond/Roerdalen ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Uw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger

Leergeld Roermond/Roerdalen is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Wilt u ons helpen om kinderen mee te laten doen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op maandag, dinsdag en woensdag tussen 9 en 12 uur op telefoonnummer 0475-475268 of stuur ons een mail: info@leergeldroermondeo.nl.

Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een penningmeester. Voor meer informatie over de vacature zie ons nieuwsbericht op de website

Doe mee als donateur


Periodieke gift
Door elke maand een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld Roermond eo. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

  1. Download de overeenkomst via de link
  2. Vul hem in en mail naar info@leergeldroermondeo.nl

Eenmalige gift

U kunt eenvoudig een eenmalige gift geven door een donatie over te maken op IBANnr. NL87 RABO 0144 1005 25 ten name van Stichting Leergeld Roermond eo.

We hebben een ANBI status (ANBI nr. 8134.82.033). Daardoor kunt u uw gift aftrekken van de belasting .

Doe mee als Partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Roermond/Roerdalen is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 0475-475268 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar info@leergeldroermondeo.nl.