Jarige Job

niet van toepassing

De verjaardag van uw kind wilt u uiteraard graag vieren. Maar heeft u daar het geld niet voor? Stichting Leergeld en Stichting Jarige Job vinden dat alle jarige kinderen zich jarig moeten voelen op hun verjaardag. Daarom kunt u via ons een Jarige Job verjaardagsbox aanvragen.

In de verjaardagsbox zitten alle benodigdheden voor een verjaardag. Namelijk wat lekkers voor thuis, een traktatie voor op school, versieringen zoals ballonnen en slingers, cadeautjes, een taart en glazuur, slagroom en kaarsjes.

Vul het aanvraagformulier (graag 3 maanden voor de verjaardag) in en ontvang voor uw kinderen een Jarige Job verjaardagsbox. Wanneer u de verjaardagsbox voor één kind aanvraagt, dan geldt de aanvraag automatisch voor alle kinderen in uw gezin van 4 tot 18 jaar.

Voor de aanvraag hebben we wel een recent email adres nodig omdat u per mail bericht krijgt over de levering van de verjaardagsbox. Bent u niet thuis, dan krijgt u van Post.nl een "Niet thuis bericht" via de mail. (Let op dit bericht kan in uw spam map terecht komen) Als u niet thuis bent, dan is de verjaardagsbox nog een paar dagen af te halen bij het post.nl kantoor dat in de mail staat. Als u de verjaardagsbox niet op tijd ophaalt, dan wordt de box terug gestuurd.