Zwemles

niet van toepassing

Wilt uw kind graag naar zwemles of vindt u het belangrijk dat uw kind leert zwemmen? Vraag dan bij Stichting Leergeld een bijdrage aan voor zwemles.

Vergoeding zwemles voor kinderen uit Roermond:

Wij vergoeden de zwemles voor kinderen in de Roerdomp vanaf 5 jaar. Vanaf 28-8-2023 worden de zwemlessen vergoed voor het A, B en C-diplome. Dit geldt voorlopig alleen voor de kinderen uit de gemeente Roermond. 

Voor kinderen die voor 28-8-2023 met de zwemlessen zijn gestart vergoeden we max 55 lessen. Voor deze kinderen geldt dat we in ieder geval tot het A-diploma de kosten vergoeden. Ook als ze hier meer dan 55 lessen voor nodig hebben.Zijn er na het behalen van het A-diploma nog lessen over dan kan uw kind ook nog verder met het behalen van het B-diploma en eventueel het C-diploma. 

Vergoeding zwemles voor kinderen uit Roerdalen:

Voor kinderen in de gemeente Roerdalen vergoeden we de zwemles vanaf 6 jaar bij Laco (Melick) of in de Roerdomp (Roermond) vanaf 5 jaar. Let op in Laco vergoeden we de zwemles tot het A-diploma. Als uw kind in Roermond gaat zwemmen vergoeden we max 55 lessen. Als uw kind na 55 lessen het A-diploma heeft behaald, vergoeden we in ieder geval tot het A-diploma.